Majer Prom d.o.o.
Tel: (011) 2120 294; 6301 997
Vajara Živojina Lukića 56
11070 Novi Beograd

Pokloni sa znakom Vaše kompanije

Kalendari

Nemojte zaboravljati rodjendane, godišnjice, i posebne datume za Vas i Vašu dragu osobu. Budite uvek u toku. Kalendari mogu biti i odlična reklama za  Vašu firmu, proizvod, može služiti kao dobar podsetnik i Vašim klijentima, koji će biti u mogućnosti da gledaju svakog dana,u toku cele godine. Za potrebe svoje firme, možete štampati i mesečne kalendare, poput onih koje dobijate u apotekama, kod lekara, i na mnogim javnim mestima. Na svim tim kalendarima je odštampan i logo firme koja se na ovaj način promoviše. Neka Vaša firma bude jedna od najuspešnijih. Poslužite se marketinškim trikom i budite bolji od konkurencije. Na ovaj način se dokažite klijentima i pokažite stil i maštovitost. Izadjite iz društvenih okvira i istaknite se tamo gde se dobra reklama vrednuje koliko i dobro uradjen posao.

Štampanje kalendara mozete obaviti u Vašoj kompaniji. Nudimo se da Vaš  posao učinimo boljim, i da Vam olakšamo put do klijenata. Nudimo usluge izrade kalendara po veoma pristupacnim cenama. Zato je najbolje doći  i uveriti se i u naše cene, a i u našu ponudu. Naša firma štampa različite vrste kalendara. Mozete poručiti zidne, stone, jednodelne, trodelne. Možete poručiti sve sto Vam vaša mašta dozvoljava. Mi smo tu da ispunimo Vaše želje. Izaberite dizajn koji Vam odgovara, izaberite vrstu kalendara i stavite logo Vašeg proizvoda. U slučaju da ste neodlučni ili nesigurni kako Vaš kalendar treba da izgleda, uvek se možete obratiti nasem ljubaznom osoblju za pomoć. Njihovo dugogodišnje iskustvo u štampanju i dizajniranju kalendara će Vas i Vašu ideju sigurno izvesti na pravi put.

Kao što smo napomenuli, kalendari mogu biti mesečni i godišnji. Što se tiče štampe, koristimo se kunstruck papirom ili nekom drugom vrstom papira. Treba voditi računa o uskadjenosti boja i dizajna. U skladu sa Vašim zeljama , možemo napraviti i nešto ekskluzivnije i ekstravagantnije kalendare. Štampan na najsavremenijim digitalnim print mašinama, postojanim bojama, Vaš  kalendar će se izdvojiti i privlačiti pažnju ozbiljnih profesionalaca. Mi garantujemo dobar kvalitet i jedinstvenost. Posetite nas i  uverite se.

Reklamni materijal Beograd | VIP poslovni pokloni Beograd | Kalendari Beograd | Powerbank Beograd | Rokovnici Beograd