Majer Prom d.o.o.
Tel: (011) 2120 294; 6301 997
Vajara Živojina Lukića 56
11070 Novi Beograd

Pokloni sa znakom Vaše kompanije

Reklamni materijal

Praznici nam stižu, a sa njima i praznično raspoloženje. Novogodišnja groznica već vlada, a na nama je da pronađemo najbolje i najmaštovitije poklone za naše najmilije. I sami znate koliko je to zahtevan i ponekad, iscrpljujući zadatak. A mogli bi ste i izbeći taj vremenski pritisak i na vreme obezbediti savršene poklone. I to baš onakve kakve ste zamišljali. Vi ste tvorac sopstvenog dara. Zaboravite lutanja po gužvama u tržnim centrima i mrzovoljne trgovce. Osmislite Vaš poklon i nadjite u našoj ponudi sve što želite. Nudimo Vam vrhunski reklamni materijal, koji može biti odličan podsetnik za Vaše saradnike i klijente.

Na ovaj način možete obezbediti odličnu reklamu za Vašu firmu. Obradujte Vaše zaposlene sitnicama koje će pokazati Vašu kolegijalnost i znak pažnje. Poklonite čestitke sa duhovitim dosetkama, upaljače sa zanimljivim porukama, steknite prijatelje i klijente,  obezbedite da Vas pamte tokom čitave godine. U našoj kompaniji možete naručiti i neophodne rokovnike, agende, planere….

Na ovaj način ćete poslati dobru poruku, a i pokazati da razmišljate o potrebama svojih saradnika. Visokim kvalitetom koji mi Vama nudimo, pokazaćete i visok kvalitet, koji i Vi predstavljate. Profesionalci širom sveta se koriste ovim načinom prezentovanja saradnicima kako bi im pokazali da brinu i misle na svoje poslovne partnere. Budite i Vi među tim uspešnim poslovnim ljudima, koji na ovaj način zadržavaju klijente , ali i osvajaju nove. Ostavite odličan ustisak posvećenosti i predanosti radu, negujte odnose sa svojim kupcima i proširite Vaš krug poslovnih i privatnih prijatelja.

Naša kompanija vam nudi odličan kvalitet i dugogodišnju garanciju. Posetite nas i uverite se u raznovrsnost i jedinstvenost usluga koje nudimo. Naše ljubazno osoblje će izaći u susret svim Vašim potrebama i idejama.  U stručnost i profesionalizam  naše kompanije se možete uveriti i preko mnoštva naših zadovoljnih mušterija. Razvijte Vaše markentiške sposobnosti i unapredite Vaš posao po veoma pristupačnim cenama.

Gradite  svoja poslovna i privatna prijateljstva. Vaša pažnja pokazaće vašim prijateljima da Vam je stalo i da mislite na njih.

Dođite i posetite nas. Mi garantujemo kvalitet.

Reklamni materijal Beograd | VIP poslovni pokloni Beograd | Kalendari Beograd | Powerbank Beograd | Rokovnici Beograd