Majer Prom d.o.o.
Tel: (011) 2120 294; 6301 997
Vajara Živojina Lukića 56
11070 Novi Beograd

Pokloni sa znakom Vaše kompanije

Reklamno poslovni pokloni

Ovo doba godine je idealno i za promovisanje i reklamiranje firme. Kod nas možete naručiti i poklone za svoje saradnike i poslovne partnere. Poklonite im divan podsetnik i praktičan poklon, koji će ih tokom cele godine sećati na vas. Na ovaj način ćete obezbediti dobru reklamu Vašem poslu i bolje odnose sa sadašnjim klijentima. Takođe, ovo je idealan način i da privučete nove poslovne partnere. Pokažite neprikosnoven stil u poslovanju.

Kod nas možete naručiti i izraditi sve vrste reklamnog materijala, i to po najboljim cenama. Mi držimo do svojih mušterija i nudimo najbolji kvalitet. Mi vam možemo pomoći da se kreativno izrazite i poslovno istaknete, da profesionalno napredujete i prosperirate. Reklamiranje ovog vida je najbolje za svaki vid poslovanja. Ovo su pokloni koje ljudi vole i cene. Bićete prepoznavani po posvećenosti i profesionalnosti.

Sada je pravo vreme da pokažete naklonost onima do kojih vam je stalo. Obradujte svoje poslovne partnere jedinstvenim poklonima i uzvratite istom merom onima koji su i Vama spremili specijalno iznenađenje. Unesite duh praznika u Vaše domove i poslovni prostor. Neka vas stvari podsećaju na značaj praznika i vesela okupljanja. Ulepšajte nekome dan i budite zadovoljni sobom zbog toga.

Ove godine budi maštovitiji nego inače, i samo dizajnirajte izgled Vaših poklona. Kombinujte različite stilove i materijale, ispobajte sve mogućnosti, i ostavite lični pečat. Pružite ljudima u Vašoj okolini divne trenutke radosti i nezaboravne uspomene.

Dođite do idejnog rešenja za izgled Vašeg poklona. Mi vam nudimo jedninstven i širok asortman usluga. Mi smo tu za vas, da vam pomognemo da se najbolje promovišete, Vašom unikatnošću i stilom. Na vama je da nas posetite i uverite se u kvalitet i pristupačne cene naših fenomenalnih proizvoda.

Reklamni materijal Beograd | VIP poslovni pokloni Beograd | Kalendari Beograd | Powerbank Beograd | Rokovnici Beograd